10 Eylül 2015 Perşembe

Tesettür Tunik Modası

Bayanlar arasında tesettür modası yaygınlaşmaya başladığından beri giyim sektörü tesettür kıyafetler üretmeye daha da yoğunluk göstermiş ve tesettür kıyafetlerin kısıtlı olmasından dolayı tesettürlü bayanlar arasında oluşan sıkıntı bu vesile ile giderilmeye başlamıştır. Tesettürlü bayanların çoğunluğunu son zamanlarda tesettür modasına kendisini kaptıran genç bayanların oluşturması ile giyim üretim firmaları özellikle genç bayanların stillerini göz önünde bulundurarak yeni tasarımlar yapmaya başlamıştır. Yaptıkları tasarımların öncelikle gençlere hitap etmesi ve aynı zamanda tesettürlü olan orta yaş grubu bayanlarada hitap etmesine önem vermektedirler. Tüketicilerinin özellikle genç tesettürlü bayanlardan oluşması üzerine giyim üretim firmaları gençlerin tarzına hitap eden  tesettür tunik tasarımları ile ön plana çıkmışlardır. Tesettür tunikler şıklıkları, farklı çizgileri ve spor görünüşleriyle tesettürlü bayanların göz zevklerine hitap ettikleri gibi tesettürlü çalışan bayanlarında rahatlık konusunda en çok tercih ettikleri modeller arasında bulunmaktadır.


Tesettür tuniklerin tasarımları o kadar dikkat çekici bir hal almıştır ki tesettürlü olmayan bayanlara yönelik giyim üretimi yapan firmalar tarafından bazen birebir bazen de var olan tasarımlar üzerinde küçük değişiklikler yaparak üretime geçmektedirler. İşte tesettürlü bayanlara yönelik yapılan başta tesettür tunikler olmak üzere birçok tesettür kıyafetler tesettürlü olmayan bayanların kıyafetlerini üretirken ilham kaynağı olmuşlardır.

Tesettürlü bayanların ve özellikle çalışan, genç tesettürlü bayanların ilk tercihleri arasında ki tesettür tunikler özellikle pantolon üzerine kombinlenebilecek en iyi kurtarıcılardır. Tesettür tunikler, sonradan tesettüre giren ve tesettüre girmeden önce ki yaşantısında pantolon ağırlıklı kıyafetler giyinen bayanların tesettüre girdikleri ilk dönemlerde pantolondan vazgeçemedikleri ve bir müddet bocaladıkları dönemlerde yeni giyim tarzlarına alışmaları için oldukça ideal kıyafetlerdir. Pantolondan vazgecemedikleri bu alışma dönemlerinde tesettür tunikler pantolonların üzerine kombinlenerek hem şık hem de spor bir görünüm kazandırmaktadır tesettürlü bayanlara. Bazı bayanlar ise işleri gereği veya etek, elbise gibi tesettür kıyafetleri kullanamadığından dolayı pantolon giyinmektedirler. İşte bu bayanların kendi tercihleri olan pantolonların üzerine ya tesettür gömlek ya da tesettür tunikler kombinlemeleri ile kendi tarzlarını ortaya çıkarmaları söz konusudur, tesettür tunik için tıklayın.

Tesettür tunikler her kesim tarafından oldukça sevilen tesettür giyim modeli olduğundan dolayı çok fazla tercih edilmiştir. Tesettür tuniklere olan bu ilgi üretici firmalar tarafından bir avantaja çevrilerek tesettürlü bayanlara ürettikleri tesettür tunikleri aynılarını veya benzerlerini tesettürlü olmayan bayanlara da üreterek sağladıkları kazancı ikiye katlamışlardır. Hem üreticinin hem de tüketicinin kârlı çıktığı bu pazarlıkta özellikle tesettür tuniklerin ve tesettür tunik modellerinin sonrasında ise diğer tesettür giyim modellerinin rolü oldukça büyüktür. Spor giyinenlere de, klasik giyinenlere de, tesettürlü olanlara da tesettürsüz olanlara da hitap eden tesettür giyim modellerine olan ilginin daha da artış göstermesi ve bu artış ile tesettür tuniklerin, tesettür pardesülerin vs. tasarımlarında oluşan değişiklikler ile piyasaya sürülmesi tesettürlü bayanların hoşuna gittiği gibi tesettürlü olmayan ve tesettür kıyafetlerin birçoğunu kendilerine has bir şekilde kombinleyerek kullanan bayanlarında oldukça hoşuna gitmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder